Over Klassieker Service Schackman

Stef Schackman is geen onbekende in de auto restauratiewereld. Na de opleiding autotechniek voltooid te hebben is hij, na 10 jaar bij een universeel autobedrijf werkzaam te zijn geweest, in 1991 in dienst gekomen bij een auto restauratiebedrijf om de technische afdeling onder zijn hoede te nemen. Bij dit bedrijf kreeg hij ook de kans zijn vaardigheden op plaatwerkgebied verder te ontwikkelen. Na 20 jaar voor dit bedrijf werkzaam te zijn geweest waarbij hij beide disciplines uitgeoefend heeft, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit vond hij in de oprichting van “Klassieker Service Schackman”. Geen fancy gedoe maar “what you see is what you get”. Een no nonsens bedrijf waar sedert 2012 met passie het mooiste beroep van de wereld uitgeoefend wordt: het werken aan klassieke auto’s!

Jolanda, de vrouw van Stef, neemt de administratie en diverse andere werkzaamheden voor haar rekening hetgeen het dus tot een echt familiebedrijf maakt.

Bij Klassieker Service Schackman doen waar we goed in zijn en waar onze passie ligt. De lijnen zijn kort, de ervaring is groot en door onze open manier van communiceren zult u niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Wij willen ons onderscheiden door service en kwaliteit! Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, gaan wij flexibel om met de bezoektijden. Heeft u een drukke agenda en wilt u buiten de reguliere tijden langskomen? Geen probleem, een telefoontje vooraf is voldoende.

Met oog voor het verleden, gericht op de toekomst!